Velkommen til den mobile revolution 2.0

Vi elsker vores smartphones. Faktisk så meget, at de mobile brugere er ved at ændre spillereglerne for websites,
kundekontakt og forretningsmodeller. Forbrugerne er nemlig på farten med deres smartphones og tablets. Og de vil have adgang til de samme webbaserede informationer, som de plejer. Lige nu. Lige her. Det stiller virksomhederne i et digitalt dilemma. For på hvilken måde optimeres den mobile brugeroplevelse?

Homo Sapiens er den nye neandertaler. For Homo Digitalis styrer verden nu. Computere, smartphones og tablets er vores værktøjer. Vi er kompetente internetbrugere både på arbejdet og i privatlivet, og vi er samtidig blevet digitale forbrugere. Verdens virksomheder har fulgt os og tilpasset deres forretningsmodeller til vores digitale adfærd. Men netop, som virksomhederne troede, at de var ved at have styr på os, kommer en ny overvældende mobil revolution drevet af smartphone- og tabletbrugere og ændrer spillereglerne for websites, kundekontakt, forretningsmodeller og bundlinje. Velkommen til den mobile revolution 2.0.

Vi elsker vores smartphones

I sofaen. I Haven. I toget. Vi danskere elsker simpelthen vores smartphones og tablets. Og vi vil meget mere end bare tale. Vi vil det hele. Datatrafikken fra mobiltelefoner steg da også med imponerende 240 % alene i

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL