Christian Christensen, Head of Marketing, Dubex: ”Mit bud på content og branding i en mellemstor BtB virksomhed”

Når man kun er 3 marketing-medarbejdere i en virksomhed med ambitioner, har man som bekendt travlt. Men Christian Christensen rev en time ud af kalenderen til en snak med Marketcommunity om hans take på BtB marketing og branding i en mellemstor virksomhed.

Marketingcases handler ofte om, hvordan internationale virksomheder med internationale budgetter lægger verden for deres fødder. Men de fleste sidder som bekendt i små eller mellemstore virksomheder og er nødt til at prioritere indsatsområderne i forhold til hinanden. Hos Dubex ligger bolden hos Christian Christensen.

 

Hvad er Dubex for en virksomhed?

Vi er et 20 år gammelt, konsulenthus med 65 medarbejdere. Vi arbejder med it-sikkerhed. Oprindelig var vi forhandlere med sikkerhedsprodukter på hylderne. Men gennem årene har vi bygget et lag på, så kunderne i dag kan abonnere på ydelserne og få it-sikkerhed som en service. Det er attraktivt for mange, fordi det er vanskeligst at finde og vedholde dygtige it-sikkerhedsfolk selv, og så slipper man også for store investeringer i hardware og software. Vi kalder det for Managed Services.

It-sikkerhed er et område, som bliver stadig mere relevant for

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL