Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Video SEO gør dig synlig på verdens næststørste søgemaskine

YouTube er den næststørste søgemaskine i verdenen efter Google. Hvert minut bliver der uploadet 300 timers videoindhold, og YouTube har 1 milliard brugere hver måned, så hvordan sikrer du, at dine videoer ikke forsvinder i mængden? At have interessant og engagerende indhold er selvfølgelig det vigtigste, men det at lægge det ud på YouTube er ikke nok. Her er 5 råd som forbedre din synlighed.

1) Titlen

Titlen er noget af det første en bruger lægger mærke til og spiller en vigtig rolle, når målet er at få din video placeret så godt som muligt i søgeresultaterne. Det er vigtigt, at din titel er kort og præcis. Tænk på hvad en typisk bruger i din målgruppe vil kunne søge på og placér disse ord i titlen. Ordene skal helst matche indholdet i videoen, have mange søgninger, være informative og tiltrækkende, så ja der er mange ting, som skal gå op i en højere enhed. Til sidst skal du også tænke på, hvordan titlens udseende kommer til at se ud på tværs af alle enheder. Her tænkes særlig mobilt.

2) Beskrivelsen

Gør beskrivelsen til interessant og informativ læsning for dine læsere, så de vil læse hele beskrivelsen igennem for til sidst ikke at kunne dy sig for at se videoen, som trods alt er formålet med det hele. Tænk på at det kun er de første par sætninger, som kommer op i søgeresultaterne, derfor er det også de to sætninger, som er de vigtigste og hvor dine søgeord og søgeords-kombinationer bør indgå.

3) Tags

Tags er beskrivende ord, som vil hjælpe brugerne med at finde dine videoer. Tags hjælper algoritmen bag YouTube til at matche dine videoer med brugerens søgninger ved at placere videoerne i søgeresultaterne. Tænk altid på synonymer og ordkombinationer som er relevante for dit indhold. Prøv løbende at ændre og opdatere dine tags og find ud af, hvad der virker for dig.

4) Thumbnails

Dette er automatiske klip (et billede) fra dine videoer, som YouTube automatisk leverer. Søgemaskinen leverer ofte tre thumbnails, og du har muligheden for at lave et fjerde. Hvor du bestemmer, hvordan det skal se ud. Jeg anbefaler dig, at anvende den mulighed, da det giver dig kontrollen samt at levere et billede, du mener er pænt og relevant, da det ikke altid er sikkert, at billederne som YouTube leverer bliver så flotte.

5) Kanaler

Dine videokanaler samler alle dine videoer et sted, og giver brugeren mulighed for at se flere videoer under samme tema eller af dig. Dine videokanaler kan også optimeres med søgeord, og du kan lave en overordnet beskrivelse over din kanal. Det er her vigtigt, at du putter søgeord og søgeordskombinationer ind i denne beskrivelse.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.