Virksomhedens professionelle rolle på LinkedIn

LinkedIn er med sine mere end 200 millioner primært erhvervsaktive brugere en anerkendt platform, navnlig på B2B markedet. I Danmark har 1. million danskere en profil og mere end 60% af målgruppen er ældre end 40 år. Mange danske virksomheder vil med stor fordel kunne etablere en professionel og kommerciel tilstedeværelse med company pages, men vejen virker for mange uklar. Der er nemlig mange markante fordele ved at arbejde med erhvervslivet foretrukne sociale medieplatform. Eksempler som illustreres i denne artikel er sket uden tilkøb af kommercielle produkter.

For at forstå eksistensberettigelsen for virksomheders rolle på LinkedIn, må begrebet berigelse introduceres.
Berigelse er evnen til at skabe værdi for dem, som har valgt at følge virksomheden. Berigelse kan eks. være artikler, rapporter, gode tip, videoer og nyhedsbreve. Den talentfulde virksomhed, der sikrer berigelse i kommunikationen i øjenhøjde med kunder og relationer, har en enestående konkurrencefordel.
For at opnå indsigt i modtagernes præferencer kræves der en oprigtig interesse fra virksomheden som afsender på LinkedIn. Har din virksomhed det? Hvis ikke, bliver det meget vanskeligt at opnå den positive positionering i bevidstheden hos modtageren som følger virksomheden, både på kort og lang sigt.
Gennem

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL