3 kreative tips til vinkling af den videobaserede kundecase

Indhold som kundecases har ofte stor betydning, når virksomheder overvejer at blive kunder hos jeres virksomhed. Samtidig er videoformatet i eksplosiv vækst, hvilket gør det værd at overveje udgivelse af den næste B2B-kundecase som video. Det er imidlertid vigtigt at tænke over, hvordan I vinkler historien med størst udbytte for potentielle kunder. Her er forslag til ny strategi og tre kreative tips til vinkling.

Lad os starte med at fastslå, at online indhold i form af video er kommet for at blive. Det er nemt for kunderne at tilgå i digitale kanaler - og ja, nogle mennesker i kundernes købscenter foretrækker endda videoformatet frem for andre typer af online indhold.

Samtidig kan de fleste virksomheder være med på produktionsomkostningerne modsat år tilbage, hvor videoproduktion krævede et større set-up.

Udgivelse og distribution af kundecases i B2B-virksomheders markedsføring til nye kunder vil også bestå fremover. De skaber tillid og får potentielle kunder til at overveje et samarbejde.

Spørgsmålet er om I kan styrke jeres langsigtede indholdsstrategi og blive bedre til at udvikle kunderelationer i krydsfeltet mellem videoformatet og kundecase taktikken?

Med kreativ vinkling på jeres næste videobaserede kundecase, øger I sandsynligheden for

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL