Sæt system i din viden eller dø!

Før var kunderne en masse, vi solgte til. Strategien var at finde ud af, hvordan vi bedst muligt kunne få afsat vores produkter til dem. Og i hvilket segment de hørte hjemme. Den tid er forbi, hvor livet var så simpelt. I dag er kunden en individuel relation, som flere og flere virksomheder ved, at de skal være loyale over for. Kunderne er ikke bare svære at afkode, men de har også en forventning om at blive behandlet individuelt. Som var de en god ven af huset.

Heldigvis findes der i dag et redskab til at indsamle netop den viden, der gør kunden til noget særligt. En løsning, hvor virksomheden får et værktøj til at prioritere en kundeorienteret strategi. Hvor kunden er i centrum. Eller Gud - om man vil. Hvor informationer om kunden fx går fra at være sælgerens personlige ejendom, til at være vital videndeling i virksomheden.

Ordet CRM, Customer Relationship Management, er på mode, og det er forståeligt nok, for det kan være svært at oversætte mundret. Et relationshåndteringssystem. Flere og flere har dog forstået hvilke muligheder, det giver og betragter i dag CRM som et IT-værktøj, der er

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL