Årets bedste app tip - loyalitet gør forskellen

Trods aftagende vækst i salget af smartphones verden over, er apps fortsat populære blandt både forbrugere og virksomheder - og med god grund. For med det rette fokus, er der ikke langt fra investering til værdiskabelse. Det er dog til min store overraskelse at branchen fortsat halter, også internationalt, når det kommer til redegørelse af, hvorfor de vil udvikle en app, og hvordan den skal gavne deres forretning. Jeg håber derfor, at dette skriv kan hjælpe dig til at fokusere på det, der virkelig betyder indenfor apps - nemlig loyalitet.

Vi kender det alle sammen - vi har fået en god idé til en app, som kan løse et konkret problem i markedet eller på vores arbejdsplads. Og med rette ambition, og en hel del held, så sidder du måske snart med budget på hånden hos et ledende bureau, for at høre hvad dit projekt vil koste at designe og udvikle - og vedligeholde, hvis du er rigtig god.

Men allerede her går det galt for de fleste, for de har ikke tænkt deres mobile projekt som en investering, men det er lige præcis den betragtning du og din

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL