4 tricks der bringer dig til tops i YouTube søgninger

YouTube har opnået status som verdens 2. største søgemaskine, kun overgået af ejeren Google. Det giver nogle unikke muligheder, der kan anvendes i online markedsføringsstrategien, både i forhold til annoncering og reach og synlighed. I denne artikel vil vi komme ind på de emner, vi mener er mest relevante for at opnå et godt resultat samt de key benefits, du kan få ud af platformen.    

Når det kommer til online medier, er YouTube et af de mest anvendte. En tredjedel af alle internetbrugere benytter sig af YouTube dagligt, hvilket resulterer i milliarder timers video, der ses hver dag. Der uploades faktisk 400 timers nyt indhold til YouTube hvert minut!

Men det er ikke kun videoindhold, der spiller en rolle. Det er også de forskellige parametre omkring videoen, som spiller ind. At have en stærk tilstedeværelse på YouTube kræver, at du arbejder målrettet med dit indhold, både i forhold til de videoer, der bliver uploaded, men også med de parametre du selv kan arbejde med. Lykkes dette, giver det dig ikke kun den perfekte mulighed for at tiltrække

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL