En guide til Google´s nye markedsførings-platform

Google afholder hvert år en marketing konference, som hedder Google Marketing Live. I år blev den afholdt i juli måned og i dette indlæg vil vi tage et tilbageblik på de vigtigste pointer og nyheder hos Google i 2018. Hovedtemaerne fra konferencen var; værdi, tillid og transparens.

1. Personalisering af annoncer

I takt med øget ønske om kontrol hos forbrugere, har forbrugeren fået muligheden til at tilpasse og skræddersy egne annonceoplevelser. Dette vil sige, at forbrugeren har mulighed for kun at få vist annoncer, der er relevante for netop den enkelte. Denne tilpasning kan justeres på forbrugerens egen konto på Google. Googles direktør beskrev værdien af tiltaget således; ”People don’t see value in advertising if they don’t feel valued by advertising.”

2. Google AdWords bliver til Google Ads

Google AdWords er blevet ændret til Google Ads. Det nye navn vil skabe en bedre oplevelse på tværs af både search, video og display. Denne ændring trådte i kraft d. 28. juli 2018. I samme sammenhæng blev der introduceret en helt ny platform – Google Marketing Platform. Platformen samler DoubleClick Digital Marketing og Google Analytics 350 Suite. Dermed

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL