5 råd til at overleve Retail Revolutionen

Retail revolutionen er i fuld gang. Men hvorfor er det, at der er flere, der er begyndt at italesætte denne revolution inden for detailverden? Hvad er der ved at ske med vores kundeadfærd, når vi handler ind? Hvad gør detaillisten for at følge denne udvikling?

Detailverdenen er i fuld gang med en revolution. Det er bare ikke alle detaillister, der har opdaget det. De mener, at deres forretning kører fint. Det skal jeg heller ikke kunne afvise, men min bekymring er, at det højst sandsynligt ikke fortsætter med at gå fint for detaillisten medmindre, at denne omstiller sin måde at drive forretning på, eller selv ønsker at lukke forretningen om 5-10 år. Men hvorfor siger jeg det? Hvad er det, der er ved at ske for detaillisten?

Butikslukninger er blevet hverdag

Rundt omkring i bybilleder ser vi butikslukninger. Vi ser af og til de her tomme kedelige butiksvinduer, hvor der tidligere har været en detaillist, som nu har lukket og slukket. Men der står ikke ”Her åbner en ny spændende innovativ specialbutik” - der står i stedet ”Til leje”. Det ses specielt i de mindre byer rundt omkring i det danske land.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL