Mærkefællesskaber - nettets gave til brandejere?

I denne artikel ser Yun Mi Antorini og Majken Schultz nærmere på virtuelle brugerfællesskaber, der er organiseret omkring mærker, såkaldte mærkefællesskaber (på engelsk brand communities).

Kunstig intelligens – science fiction eller teknologisk hverdagskost?

Ordene kunstig intelligens kan for mange skabe en science fiction-association. Det er måske ikke så underligt, for søger du på disse to ord på Google, popper billeder af robotlignende væsner og lysende hjerner op på din skærm. For eksperter har kunstig intelligens og science fiction dog intet med hinanden at gøre. Begrebet, kunstig intelligens (KI) kan være en svær størrelse, for hvad er intelligens egentlig? Og hvad er kunstig intelligens så? Mads Rydahl, medskaber af Apple’s digitale assistent Siri og stifter af UNSILO, bryder sig personligt hverken om ordet ”kunstig” eller ordet ”intelligens”, da de begge ifølge ham forvrænger billedet af, hvad det egentlig er.

Kunstig intelligens-software består både af algoritmer og design – en sammensætning, vi efterhånden er vant til i vores hverdag. Vi er dog i dag blevet så vant til at omgås denne konstellation i vores produkter, at vi ikke tænker over, hvad de egentlig består af. Når du vågner til alarmen på din telefon, fortæller du ikke, at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL