Teknologien er flyttet ind i butikkerne

Digitaliseringen af retailbranchen har længe været på dagsordenen, og digital teknologi fylder mere og mere i vores liv, når vi handler. Det er en spændende udvikling, men det kan også være forvirrende at finde rundt i de trends og udviklingsmuligheder, der er.

Data, IoT og mobil har stor effekt på de fysiske butikker, og det er svært at forudse, hvilke teknologier der for alvor vil slå igennem. Nogle af de ”sikre” bud som Beacon teknologi og AR (Augmented Reality), er ikke slået igennem i forventet grad; i hvert fald ikke endnu. Så i hvilken retning skal man gå, hvis man gerne vil investere i ny teknologi og forsøge at være et skridt foran alle andre? Hvilke trends vil have størst effekt (eller fortsætte med at have stor effekt) på retailbranchen fremadrettet? Nedenfor har vi samlet vores bud på, hvad der vil komme til at præge udviklingen.

Mobil betalinger

I Danmark er vi allerede langt med mobile betalingsløsninger, og mange steder kan vi betale med vores smartphone fremfor med vores dankort/kreditkort. Derudover har NFC (Near Field Communications) bl.a. gjort vores kreditkort kontaktløse, så de blot, op til en fastsat beløbsgrænse, skal scannes for at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL