Sådan digitaliserer og forbedrer du kunde-oplevelsen i din butik

I takt med at kundeoplevelsen i detailhandlen bliver mindre fysisk og stadigt mere digital, melder dette spørgsmål sig: Hvordan bør du som forhandler med en fysisk butik, en webshop, en tilstedeværelse på de sociale medier og en mobilapp forholde dig til udviklingen og adskille dig fra konkurrenterne?

Kunder, der handler online, har adgang til en masse informationer - prissammenligninger, anmeldelser, videoer, blogs osv. Alt det forsvinder i det øjeblik, de går ind i en butik, medmindre de tager deres telefon frem og går på nettet.

Men hvad hvis du gnidningsfrit kunne integrere mulighederne fra en online-/mobiloplevelse med din fysiske butik, samtidig med at du fastholdt de unikke kvaliteter ved at handle i butikken, som fx bekvemmeligheden, det personlige præg og muligheden for at røre ved og mærke produktet?

Lad os se på tre veje til at forbedre kundeoplevelsen i din butik:

1) Gør dataanalyse til en del af dit salgsarbejde

Forretninger i detailbranchen er i virkeligheden datafabrikker, der så også lige sælger nogle produkter. For der er et væld af information tilgængelig online og i butikken, ved salgsstedet osv. Desværre bliver det meste information aldrig indsamlet, eller det sker først,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL