3 ting du skal overveje i din Amazon strategi

De fleste virksomheder har indset at man skal tage stilling til Amazon eller platformssalg, men har stadig de første reelle overvejelser til gode. Er du en af dem? Så læs med her.

Tal fra E-commerce Europe peger på at op imod 33 % af al B2C salg online vil gå igennem online markedspladser fra 2020, og i Tyskland står markedspladser for mere end 50% af e-handlen. Jeg tager i denne artikel udgangspunkt i Amazon, da denne klart er den altdominerende spiller i Europa, men skal man til Asien findes der andre dominerende spillere. Fælles for dem alle er; de er kæmpestore og de har potentialet til at overtage hele markedet over tid.

Begrebsforvirring: En salgsplatform og en online markedsplads er det samme. Der har hersket en del forvirring om dette i den seneste periode. Af de mest kendte online markedspladser kan nævnes Amazon, Alibaba, Ebay og danske Miinto.)

Men lad mig starte med at slå en ting fast:
Amazon kommer IKKE til Danmark!

Der har længe svirret rygter om at Amazon ville komme og overtage dansk e-handel, og jeg har nærmest ikke mødt en e-købmand som ikke har spurgt, hvad

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL