Alt for få udnytter potentialet i social media

Den amerikanske forfatter, key note-taler og rådgiver Lon Safkos kalender er lige så overtegnet som en gennemsnitlig teenagers Facebook-væg. Det skyldes ikke mindst hans bestseller The Social Media Bible, som nu er oversat til 4 sprog. Men han fandt tid til at tale med MARKET lige inden nytår, hvor han bl.a. gjorde op med klassiske fejl i tilgangen til Social Media, kom med konkrete bud på, hvordan Social Media kan gavne forretningen, og – ikke mindst – slog et slag for ROI-måling på Social Media.

Lon Safkos kærlighedsaffære med Social Media har sin begyndelse tilbage i 2004, hvor han hørte om det første gang.
”Alle sagde, at Social Media var uden substans og ikke ville få nogen nævneværdig udbredelse. Det blev sammenlignet med Web 2.0, som var tidens store buzzword, som ingen rigtig forstod, hvad egentlig var.“
Men Lon så straks, at der var en afgørende forskel mellem Social Media og andre teknologier, som får alle til at klappe i takt i en periode. Social media er en disruptive technology, altså en teknologi, som påvirker og ændrer måden, mennesker lever på, taler sammen på og kommunikerer med hinanden på.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL