Medie-strømmenes raketfart

Vil sociale medier som Twitter, Instagram og Snapchat fortsat sætte dagsordenen for, hvordan vores intelligens udfordres, eller kommer vi til at se varianter gennem andre medier, der overtager denne rolle som trendsetter for de kommende generationer? Med den fart udviklingen tager kan kun vores fantasi sætte grænse for, hvordan vi fremadrettet bliver brugt som marionetdukker i den kommercielle og politiske verdensorden, hvor medierne ganske givet vil presse grænserne for påvirkning til det yderste i forsøget på at overbevise modtageren om netop deres budskab.

Betragtet neutralt bliver man i dag som individ bombarderet med en stadig stigende mængde af informationer, man skal eller kan forholde sig til som det retvisende billede af virkeligheden.
Vi ser præsidentvalg blive påvirket af medier som Twitter, hvor den nuværende øverstbefalende i verdens eneste tilbageværende super stormagt benytter sig af den convenience, der ligger gemt i brugen af disse medier. Twitter er blevet det hotteste slagvåben i de verbale ”krige”, hvor man med 140 tegn (eller nu 280 tegn for nogle specielt udvalgte) kan sætte sin egen agenda i front ved et enkelt klik. Twitter er en moderne udgave af speakers corner i London, hvor man kvit og frit kan tale til

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL