IT infrastruktur og IT værktøjer til realisering af dine Social Media-mål

Vejen til succes på sociale medier som virksomhed er som at køre jeep i et krævende terræn. Konstante ændringer i underlag og landskab kræver en fast hånd på rattet – klar til konstante små justeringer så jeepen ikke kører fast.

Sociale medier kræver kontinuerlige justeringer af kanaler og budskaber. Hurtig respons på trends og markedsudvikling kan gøre forskel på en kampagnes succes eller fallit. Ud over indsigt i de forskellige sociale medier og deres unikke muligheder, kan løbende justeringer og hurtig respons kun skabes på baggrund af en integreret og velfungerende it-struktur, hvor databaser og værktøjer er optimeret til sociale mediers særlige udfordringer.

Mål din succes – tracking værktøjer
For 5–6 år siden, da området sociale medier var mere råt og upoleret end i dag, handlede alt om tilstedeværelse. En virksomheds profil på sociale medier var et nyt fænomen og alene det at have en profil kunne være en vigtig differentiation. Sociale medie kanaler – Facebook, LinkedIn, Youtube mv. – var ’øer‘ i nyt mediehav. Med begrænset integration mellem kanalerne var det vanskeligt at optimere tilstedeværelsen og udnytte synergier. Det var sociale medier 1.0. Udviklingen i sociale

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL