7 råd til at forbedre jeres Customer Journey

Digital marketing gør det muligt at arbejde på tværs af hele kunderejsen over flere kanaler. Du kan opsætte lange automation flows op i din e-mail marketing men faktisk også på en række betalte kanaler. Automation flows betyder basalt set, at du skifter dine budskaber ud i takt med, at du modner kunden.

Kunderejsen som nøgle til mere salg

Det at arbejde med kunderejse som en del af din marketingstrategi er to uadskillelige ting. Du skal bruge kunderejsen som framework for de marketingstrategier, som du lægger for virksomheden. Hvis du derfor ikke har beskrevet dine kunders købsrejse, så er det det første du skal gøre.

Herunder kan du se en helt standard kunderejse. Hvis du er mere interesseret i de forskellige kunderejsemodeller, kan du læse dette indlæg om digitale kunderejser. Basalt set kan kunderejsen inddeles i forskellige faser. Afhængigt af produkt og branche vil varigheden og dybden af hver fase være forskellig. Det vigtige for dig er at tage stilling til, hvad kunderne gør, overvejer og tænker på hvert stadie, samt hvor de befinder sig, når de er i stadiet.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL