Corporate Comm. - ingen lette løsninger til succes

Peter Albæk diskuterer områder, hvor arbejdet med Corporate Communication ofte mangler substans og er utilstrækkeligt.

Corporate Communication, Corporate Branding og Corporate Identity er blandt tidens ombejlede og forkætrede buzz words blandt kommunikationsfolk og ledere. I debatten fremhæves det, at Corporate Branding og Corporate Communication har udspillet sin rolle, fordi bevægelsen fra produkt til virksomhed har skabt alt for mange ensartede brandkampagner og "look-a-like" kommunikations-strategier.

Men er det en falliterklæring for Corporate Branding og Corporate Communication. Eller er det udtryk for, at mange virksomheder har forsøgt at skyde genvej og ikke forstået de grundlæggende præmisser for succesfuldt at arbejde med både Corporate Branding og Corporate Communication. Meget tyder desværre på, at det sidste er tilfældet.

Jeg skal i denne artikel fokusere mest på Corporate Communication, men der er mange fælles vilkår for at arbejde med Corporate Branding og Corporate Communication. I artiklen vil jeg søge at indkredse de områder, hvor arbejdet med Corporate Communication ofte mangler substans og er utilstrækkeligt. Samtidig vil jeg sidst i artiklen give et konkret bud på fem trin til en sammenhængende Corporate Communication plan - med afsæt i min egen dagligdag.

Corporate Communication kræver reelt strategisk sigte

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL