Big Data - klodens nervesystem

Den amerikanske journalist og fotograf, Rick Smolan, er manden bag multi-medie projektet ”The Human Face of Big Data“.
– ”Mit ønske med projektet har været at starte en global diskussion om brugen af Big Data“, siger Rick Smolan blandt andet i dette interview med MARKET.

Det er tirsdag eftermiddag i København. Det er morgen i New York City. Skype-forbindelsen skratter lidt, men efter et stykke tid bliver den mere stabil.
– Jeg har vist glemt at slå video-featuren til, siger den amerikanske fotograf og journalist Rick Smolan. Kort tid efter dukker hans ansigt frem på skærmen. Et venligt ansigt med et stort overskæg og et engageret blik.
Rick Smolan er manden bag det store multi-medie projekt ”The Human Face of Big Data”. Flere end 100 journalister, researchere og fotografer har arbejdet på projektet i godt halvanden år. De har analyseret og fundet gode historier frem i den enorme data-mængde, som klodens digitale indbyggere hver dag producerer.
– Og ikke kun menneskene producerer data – instrumenter og sensorer skaber efterhånden de fleste informationer, når det kommer til begrebet Big Data, påpeger Rick Smolan.

Starte en diskussion

Det er denne kæmpemæssige digitale

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL