En rejse fra profit til formål

Telebranchen har igennem mange år kæmpet om kunderne ud fra et entydigt fokus på pris. Det gør telebranchen sådan set stadig. Men i Call me har vi for år tilbage valgt en anden tilgang, som vi valgte at kalde ’TRUST’. En tilgang baseret på et brændende ønske om, at tilføre nye strømme og holdninger til en branche, hvor fokus ofte falder på konkurrence, og hvor pristrykket er enormt. TRUST handler først og fremmest om at skabe en meningsfuld arbejdsplads, der ikke bare taler til fornuften, men også til hjertet. TRUST-strategien blev i 2012 forløst i Tal ordentligt-kampagnen, som her fem år efter fortsat er et flagskib for os. Eneste forskel er, at det ikke længere er en kampagne, men en bevægelse.

Tal ordentligt-kampagnen

Vi ville skabe en virksomhed, der både internt og eksternt gør op med et kasseorienteret medarbejder- og kundesyn, og som i stedet giver tillid til medarbejdere og kunder. Medarbejderne skal involveres i alle projekter, så vi på den måde sikrer forankring hele vejen rundt.

Tal ordentligt-kampagnen blev søsat på baggrund af en stigende tendens blandt forbrugerne, der stillede stadig større krav til virksomhederne, og som var godt og grundig trætte

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL