Hjælp – Maskinerne kommer!

Vi ser det konstant i hverdagen: Kassedamer erstattes af self checkout-kasser, støvsugeren finder selv nullermændene i stuen, og fabriksarbejderens håndarbejde er blevet erstattet af en hurtig og smart maskine. Kort før årtusindskiftet var kunstig intelligens et banebrydende fænomen.

Meget få ting i denne verden sker tilfældigt. Til gengæld kan det være overordentlig vanskeligt at afgøre nøjagtigt hvad, der i sidste ende førte det ene eller det andet med sig. På samme måde med branding. Der findes næsten uendeligt mange opskrifter på god branding, og både ingredienser og foretrukne fremgangsmåder varierer, alt afhængigt af hvilken professor, marketingchef, brand manager eller reklamebureau, der huserer i køkkenet.

Kendte og populære

Koger man alle de gode idéer ned til det mest essentielle, finder man imidlertid frem til, at alle de stærkeste brands grundlæggende har to ting tilfælles: De er særdeles kendte, og folk synes om dem. Det kan lyde banalt, men er det ikke, når man graver bare et spadestik dybere. Spørgsmålene er groft sagt, hvordan man bliver populær og - langt vanskeligere - hvordan man holder populariteten oppe, som alle superbrands synes at være exceptionelt gode til.

Research Internationals danske team af innovations- og brandingspecialister har stået for

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL