Geosocial marketing - vær relevant hvor forbrugeren er

Det er efterhånden en gammel indsigt, at det mest stillede spørgsmål i starten af samtaler over mobiltelefonen er: ”Hvad laver du, og hvor er du?” Facebooks statusbesked har taget livet af første del af spørgsmålet, og nu tager de geosociale netværk livet af resten af spørgsmålet. Bliv introduceret til de geosociale netværk, og få indsigt i, hvordan brugerne bruger disse tjenester – og hvordan du som virksomhed succesfuldt kan bruge dem i nye marketing og kommunikationstiltag.

Jeg er på shoppetur i byen og tjekker lige min telefon for at se, om nogle af mine venner skulle være i nærheden. Min ven Martin er lige tjekket ind på café X rundt om hjørnet. Jeg beslutter mig for at gå hen og sige hej. Tre minutter efter er jeg fremme, og Martin sidder ganske rigtigt på caféen og bliver glad, da han ser mig.
Han er hurtig til at spørge, om jeg vil have en kop kaffe med. Han fortæller, at han er blevet Mayor (borgmester) af café X, fordi han er den, der har tjekket ind flest gange de sidste 60 dage - og derfor får han en gratis kop kaffe

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL