CMO Anders Friis, Acubiz: ”Kunder og målgrupper er vigtige, men BtB i mindre virksomheder handler især om infrastruktur”

Et lille år efter at være kommet til Acubiz fra den globale Canon-koncern, fortæller Anders Friis om sine BtB erfaringer i en samtale med Marketcommunity.com. Med egne ord har han tillagt sig en industriel tilgang til marketing i den mellemstore virksomhed. Mange virksomheder kan med fordel gå samme vej, mener han.

Acubiz er en software virksomhed inden for det, man kalder expense management. Det vil sige håndtering af medarbejderudgifter. Virksomheden blev stiftet for 22 år siden, og i dag har den ca. 40 medarbejdere, hvoraf 5 er ansat i marketing.

Hvilken type kunder arbejder I med?

Det er ret bredt. Traditionelt har det været virksomheder, hvor grupper af medarbejdere har stor rejseaktivitet. Her har vi så digitaliseret processen omkring rejseafregninger. Men vi breder os i stigende grad til forskellige virksomheder på tværs af flere brancher. Det sker, fordi mange kan se fordelen i at digitalisere deres håndtering af medarbejderudgifter, uden at der nødvendigvis er tale om de klassiske rejseafregninger.

Vores kernekompetence er, at vi har et dybt kendskab til processen omkring medarbejderudgifter på tværs af kundesegmenter. Det kan være alt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL