Maria Fischer Elkjær, Publico: Fem fælder, du skal undgå i din purpose-kommunikation

Den sociale bevidsthed har ramt virksomheder, som står klar ved purpose-tombolaen for at finde mening i en aktivistisk sag. Desværre fejler mange eksekveringer, når purpose-kommunikationen bliver ved de tomme ord eller suser henover hovedet på medarbejderne. Læs her om de fælder, du skal undgå at falde i, når du aktiverer virksomhedens purpose i din kommunikation.

Bæredygtighed er ikke længere (blot) en megatrend, men et grundvilkår. Den grønne bølge har fået virksomheder til at overveje, hvordan de kan bidrage til det samfund, de er en del af. I denne sammenhæng kan purpose-kommunikation være et effektivt fortællegreb, der er med til at øge relevans og engagement hos forbrugerne. Desværre ender mange purpose-eksekveringer i fernis – hvor handling ikke følger ord. Ligeså afgørende det er for virksomheder at omfavne samfundsansvar i deres forretningsstrategi, ligeså vigtigt er det, at virksomheder med grønne tiltag kommunikerer purpose på en troværdig og konsekvent måde.

I denne artikel kan du læse om de fælder, du skal undgå at falde i, når du begiver dig ud i purpose-kommunikation. Du får samtidig et par tips til, hvordan du med fordel kan aktivere purpose kommunikativt.

Fem

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL