Content Marketing, der virker

Reklame udgør hovedparten af den kontakt, der er mellem offentligheden og erhvervslivet. Det eksplicitte formål er selvfølgelig at sælge mere, men det har stor betydning, hvad denne kontakt generelt har af effekter for begge parter. "Content Marketing" er et af de seneste skud på markedsførings-stammen - og det er meget mere end blot en måde at forsøge at snige sig forbi folks adblockere. På det strategiske plan får vi helt nye muligheder for at opbygge meningsfulde kunde-relationer - og som bivirkning kan man opleve direkte forbedringer i kerneforretning og kultur.

Markedsføring er at guide dit publikum på en rejse, der går fra "aldrig hørt om jer" til "tilfreds & loyal kunde". Der var engang hvor det var nemt:

"Køb den hvor du køber sæbe!" 

Det er det ikke mere. Vores budskab er stadig det samme; vi ønsker stadig at skaffe betalende kunder til forretningen - men alting er mere indviklet. Ikke mindst vores forhold til det publikum, vi ønsker at få i tale. Vi prøver alle sammen at få adgang til folks opmærksomhed, men selvom kanalerne både er blevet flere og hurtigere siden de første reklameskilte

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL