Marketingtrends - mellem drøm og virkelighed

Lad os i fællesskab tage fremtidsbriller på. Sådan! Kig derefter til højre. Kan I se noget? Nej!? Ok, det kan jeg faktisk heller ikke. Så tag hverdagsbrillerne på igen, og lad os se, hvad vi så kan gøre.

Fremtidsforskning er hverken hjerne- eller rumforskning. Der er heller ikke så meget hokus pokus i det, som man måske kunne forestille sig. Jeg har i hvert fald klaret mig fint uden krystalkugle indtil nu. Til gengæld er jeg stærkt afhængig af at følge med i trends og tendenser for fremtiden er her allerede, som man populært siger. Den er bare ujævnt fordelt.

Tag nu den teknologiske udvikling. I Japan er man begyndt at skifte husdyrene ud med robotter. Den første robot-butler er også til salg i butikkerne, og jeg kunne fortsætte med en masse andre eksempler. Men hvor den teknologiske udvikling var på alle folks læber for bare få år tilbage, når man talte om fremtiden, så er vi i dag så vante til den, at vi knapt nok ænser den. Se bare vores biler. De er nærmest mere computer end bil. Sidst jeg havde den på værksted, måtte de aflyse vores aftale, da deres

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL