Kaster + Strøm: Bliv klædt på til "Corporate Jam"

Danske virksomheders flirt med nye medier og dialogformer er med til at sætte standarden for fremtidens virksomhedskommunikation.

Inspireret af musikernes evne til at skabe nye musikalske sammenhænge gennem leg og interaktion er danske virksomheder begyndt at jamme. De jammer med medarbejderne om værdier, med kunderne om innovation og med kritiske forbrugere og organisationer om social ansvarlighed. Alle typer interessenter er aktive deltagere i en vrimmel af jamsessions, der i disse år udfordrer virksomhedernes konventionelle måde at kommunikere med medarbejderne og omverdenen på.

Det er ikke noget nyt, at virksomheder forsøger at udnytte den værdi, der kan ligge i at skabe dialog med omverdenen. Det nye er metoden og hastigheden, hvormed det sker. Internettets sociale revolution, også kendt som Web 2.0, har givet virksomhederne helt nye kort på hånden og har inspireret flere til at gå andre veje i kommunikationen. Blogs, wikis og virtual communities er alle ord, som få kendte for fem år siden, men som i dag kan høres på direktionsgange i mange danske virksomheder.

Men hvad er det, der trækker? Hvorfor vælger stater at etablere ambassader i Second Life - internettets svar på et parallelunivers? Hvorfor vælger administrerende

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL