Så hvordan kommunikerer du, dit Corporate Brand?

Men bare rolig: Alle virksomheder kommunikerer, så det handler ikke om at kommunikere, det handler om HVAD man kommunikerer, og her er der god plads til forbedringer.

Kommunikation er ikke kommunikation

De fleste virksomheder tænker på kommunikation som markedsføring eller PR, men intet kunne være mere forkert - hvis kundebetjenerne er nogle kvaj og produktet er noget bras - ja, så kan selv ikke verdens bedste markedsføring hjælpe dig.

Føj for en sodavand

Der var engang nogle kække reklamefolk, der blev sat i opdrag at markedsføre en sodavand. De bevæbnede sig med produktet og prøvesmagte det, og de var alle enige om, at den smagte ikke særlig godt, men man er vel reklamemand, så man fik hurtigt overbevist hinanden om, at det var nok deres smagsløg, der ikke var tunet rigtigt ind på denne sodavand - skam få den, der tror, det var for ussel mammon. Så de fik markedsført sodavanden, og den blev købt i gode mængder, men der var intet gensalg.

Et dogme opstår

Heraf opstod det kendte markedsføringsdogme - sådan lidt på linje med Ohms lov - at "man kan godt sælge en sodavand, der smager af pis, man

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL