Danmarks første loyalitetsdirektør

Forventningerne er store til Sven Michelsen, der har taget springet til mobilselskabet 3 med en ret god case fra Ekstra Bladet i bagagen. Market mødtes med3's nye Head of CRM and Loyalty for en snak om blandt andet snitfladerne mellem marketing, loyalitet og CRM.

Han har kun 2 måneders anciennitet i 3-regi, men Head of CRM and Loyalty, Sven Michelsen, er ret afklaret med opgaverne forude. "Loyalitetsdirektør, som er min danske stillingsbetegnelse, er et udtryk for en visionær satsning, hvor der ikke kan opstå tvivl om, at der er fokus på kunden, kundens ønsker og kundens reelle behov," fastslår han og fortsætter:

"Konkurrencen er megastor i telebranchen, og fordi prisparameteren er så vigtig, er en betydelig del af kunderne også relativt illoyale. Min helt overordnede opgave er at reducere antallet af kunder, der falder fra. Gøre mit for, at de føler, at de får fuld valuta for deres penge. At vi til enhver tid vil leve op til deres forventninger, at de kan stole på 3, og at de kan udvikle sig med 3. Men ellers gælder det, at jeg i første omgang er ansat til at opfinde projektet og finde ud af, hvordan man skal

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL