De 5 road blocks, du som Marketing Manager SKAL over for at få digital succes

Jeg arbejdede i mange år som Onlinechef hos energiselskabet OK. Det var altså mig, der havde ansvaret for det digitale team, og for at OK’s digitale kanal performede bedst muligt. Det var en spændende tid! Men det var ikke altid lige let. Jeg følte tit, at jeg måtte kæmpe for at få lov til faktisk at levere de resultater, jeg kunne se ligge lige der for næsen af os.

Ind til den dag hvor jeg pludselig indså, hvad årsagen bag mine udfordringer var. Jeg var konstant udfordret af mangel på tid, ressourcer og forståelse i organisationen for kanalen og dens betydning for forretningen. Herfra vendte udviklingen radikalt ...

Det interessante er, at jeg gennem de seneste 3 år i rollen som strategikonsulent har erfaret, at det er præcis de samme udfordringer, der går igen hos diverse Digital Managers ude i de danske virksomheder (og hos Online Marketing Managers, Head of Digital, Onlinechefer eller hvad din titel nu er). Og det er vel at mærke hos både BtB og BtC virksomheder, på tværs af brancher og uafhængigt af virksomhedens størrelse.

Her er de 5 største

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL