De nye kreative bor ikke i kasser

I det moderne marketinglandskab kombineres branding og kommunikation i stigende grad med (mere eller mindre) innovative services og produkter. Mens brandets substans skal formidles stærkt og relevant i kundeoplevelsen, går nye services og innovationer hen og bliver et brand’s stærkeste ’assets’. For det er dér, man ser den nye sammenhæng: At integreret kommunikation ikke kun handler om budskaber og medier, men i endnu større grad om at kunne leve op til et brandløfte via services, utilities og produkter baseret på en dyb forståelse af kundeoplevelsen. Det drejer sig (stadig) om at leve op til sit brand, ikke kun at fortælle, hvordan man gerne vil opfattes. Vi kalder det ’substans-branding’.

I en marketing realitet med adgang til et hidtil uset væld af kreative muligheder for effektiv brand-kommunikation skal vi turde bevisføre brandets reelle substans i mødet med forbrugeren. Og det kræver en lidt anden tilgang til opgaven - og til kreativitet.

De nye kreative

Der er i stigende grad et behov for et opgør med den gængse opfattelse af, at kreativiteten kommer fra en kreativ ansvarlig på et (reklame)bureau. Vi skal væk fra de lukkede ’kreative rum’, hvor AD’eren og tekstforfatteren har fået

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL