Strategisk kommunikation til Key Accounts

Sådan kan din virksomhed trænge igennem på topniveau hos VIP kunder.

Hvad er forskellen på strategisk kommunikation og almindelig kommunikation?

Nu er det nogen tid siden jeg har haft min gang på Handelshøjskolen, så jeg kan ikke på stående fod gengive den akademiske definition på begrebet strategisk kommunikation. For mig at se behøver vi nu heller ikke at gøre det mere indviklet end højest nødvendigt: Strategisk kommunikation = vigtig kommunikation.

Hvis det budskab, der skal meddeles til virksomhedens kunder eller medarbejdere, er af stor betydning for virksomhedens indtjening og fremtid, så er det vigtigt og dermed strategisk. Derfor er veltilrettelagt strategisk kommunikation af afgørende betydning, når en virksomhed eller organisation vil kommunikere eksternt til omverdenen eller internt til medarbejdere. Den overordnede strategiske kommunikation sikrer, at de enkelte kommunikationsaktiviteter bidrager til en fælles og veldefineret målsætning i virksomheden.

Emnet strategisk kommunikation er ganske bredt. Google har 684.000 henvisninger, så der er nok at tage fat på for den videbegærlige. Her i det udmærkede blad MARKET må det være rigtigt at afgrænse kommunikation til markedskommunikation, og jeg vil yderligere indsnævre emnet til Busines-to-Busines markedet. Jeg mener, - kan budskabet i en vaskepulverannonce i Søndags-BT kaldes for

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL