Den globale flodbølge - Video Content

Den nye virkelighed, som i den grad er præget af sanseindtryk, er gennem nogle år blevet præget af online kanalerne YouTube og Facebook, som på bedste vis er lykkedes med at holdningsbearbejde deres brugere i brugen af Video content og virkemidlerne inden for denne genre. Alle undersøgelser peger i retning af et endnu større forbrug af video produktioner i forbindelse med branding inden for B2B og B2C, hvor specielt B2B har været længere tid om at finde nøglen til succes inden for dette område.

B2C markedet har gennem TV reklamer været vant til at skulle have sanseindtrykkene aktiveret, og man taler eksempelvis om, at der inden for en overskuelig periode skal produceres online indhold, der rammer sanserne endnu mere, hvor dufte kommer i spil gennem de fysiske leveringer, når videodelen har leveret deres budskab.

Video content er idag kraftigt bundet op på et kommercielt reklame univers, som ofte indeholder et eller flere 3. parts reklamebudskaber. Reklame frekvenser som lægger beslag på op til 30 sekunder af modtagerens tid, før videocontent delen bliver tilgængelig. Her er det netop vigtigt at adskille de 2

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL