Event Marketing er Online Content

Når virksomheder overvejer at kaste sig ud i event marketing, dør tanken ofte, når kontaktprisen regnes ud. For at lave en happening på gaden, et større sport event eller noget helt tredje er bestemt ikke gratis, det kræver ofte både økonomi og personel ressourcer. Men at se et marketing event som en isoleret aktivitet er en STOR fejl.

Selvfølgelig laver man et event for at placere sit brand i et scenarie, der underbygger brandet og styrker opfattelsen af brandet for dem, der deltager i eventet. I min optik er der dog en endnu større grund til, at virksomheder skal arbejde med event aktiviteter…. VIDEO CONTENT!

Det er selvfølgelig vigtigt, at dem der deltager har en god oplevelse med brandet, men næsten endnu vigtigere er, at man laver et event som også kan fange alle ens online følgere. Altså noget der også er interessant for ens følgerne at se en video omkring efterfølgende, og som kan vække nogle følelser hos dem.

I min optik er video det klart fedeste at arbejde med i forbindelse med events. Det er meget nemmere at udvikle levende og underholdende indhold ved video sammenlignet med stillbilleder. Om det så skal

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL