Løve og investor Peter Warnøe melder klart ud

Det er ikke kun på DR, at der er noget Løvernes Hule over Peter Warnøes revir. Marketcommunity har besøgt en af Danmarks flittigste iværksættere i hans grotte i hjertet af København til en snak om, hvad de mest succesfulde marketingfolk gør bedre end andre. Ikke mindst, når det handler om iværksættere. Når man selv har været iværksætter i 30 år, og når man som investor har skullet tage stilling til hundredevis af business-cases, pitches, Go-to-market planer, så opbygger man efterhånden en erfaring om, hvad der skal til at skabe en succes.

Med egne ord er Peter Warnøe entreprenant, udadvendt, social og udstyret med et drive over gennemsnittet. Og energien er til at mærke, når han med et smil over en friskbrygget Latte i sit smagfulde kontor med fritlagte spær og indbygget hule-stemning i ventureselskabet Nordic Eye skærer sine erfaringer og gode råd ud med skalpel, så essensen står lysende klar.

 

Peter, til en start, hvad er konceptet for Nordic Eye?

”Vi investerer i virksomheder inden for teknologi og lifestyle på early growth-stadiet. Det vil sige, at virksomhederne er etablerede, og de har solgt produkter. Nu er de i den

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL