Det sociale medielandskab

Selv om Facebook for længst har rundet en milliard brugere, er der også andre platforme, der er værd at holde øje med. Vi tager på guidet rundvisning.

Det har været en interessant oplevelse at beskæftige sig professionelt med sociale medier igennem en lille håndfuld år. Der er sket en enorm udvikling, der kan sammenlignes med dengang i halvfemserne, hvor hjemmesiden fik sin store udbredelse. I dag befinder vi os i et landskab, der er komplet uoverskueligt og fyldt med et nærmest uendeligt antal meget komplekse forbindelser, men som både unge og gamle mennesker alligevel er i stand til at navigere igennem, som havde de aldrig bestilt andet.
At Dronning Margrethe i sin nytårstale sidste år nævnte Facebook ved navn, understregede med stor tydelighed, at sociale medier er blevet en medieplatform, man nærmest ikke kan overvurdere betydningen af. Men selvom Facebook for længst har rundet en milliard brugere, er der også andre platforme, der er værd at holde øje med. Volumen er i hvert fald ikke det eneste parameter, det giver mening at måle på i forhold til relevans. Tjenester som den dristige og ungdommelige Snapchat, der er en flygtig beskedtjeneste, hvor de billeder, man sender

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL