Lego's sociale strategi

På to år er sociale medier gået fra at være en interessant ny kanal til at være en fast etableret og integreret del af LEGO koncernens marketing- og kommunikations kanaler.

Før 2011 havde LEGO koncernen ingen officiel tilstedeværelse på sociale medier. Der var ingen officiel Facebookside, Twitterprofil, YouTubekanal eller Google+ profil.
I dag, snart to år senere, runder den største af LEGO koncernens Facebooksider snart 4 millioner fans og virksomheden når hver uge mere end 10 millioner Facebookbrugere med LEGO indhold. Der er over 50.000 der følger LEGO koncernen på Twitter, og der er over 60.000 abonnenter og 30 millioner views på virksomhedens YouTube kanal.
Sociale medier er gået fra at være en interessant ny kanal til at være en fast etableret og integreret del af LEGO koncernens marketing – og kommunikations kanaler.

Udfordringer
Sociale medier bliver ofte betegnet som noget nyt og banebrydende, men selv om der selvfølgelig er nye mekanismer på spil, så er der i bund og grund ikke noget fundamentalt nyt i selve det at arbejde med at skabe kontakt og dialog mellem mennesker.
Mennesker har altid kommunikeret socialt og de grundlæggende måder, hvorpå vi interagerer med hinanden,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL