Har du tjek på dit digitale image?

Én ting er at være afklaret om sin virksomheds identitet og kerneforretning - en anden ting er have overblik over alle de informationer, der er tilgængelige på nettet, som er med til at danne dine kunders samlede indtryk. I denne guide vil jeg give dig mine tips til hvilke refleksioner du bør gøre dig i forhold til din virksomheds image i den digitale verden.

Har du googlet dig selv i dag?

Har du et fuldt overblik over alle de digitale touch points, hvor dine kunder og forretningsforbindelser møder dig online? I dag har dine potentielle kunder bedre mulighed end nogensinde før, for at researche dine produkter og virksomheden, før du overhovedet har en chance for at stå ansigt til ansigt med dem. Ved du hvad der dukker op når de søger på dit brand eller produkt? For at kunne tage styringen på dit digitale image er første skridt således at få kortlagt alle de punkter, hvor dine interessenter krydser dit digitale spor.  

Hvem er du – og hvad vil du?

Når du har afdækket alle dine digitale touch points, begynder arbejdet med at sikre at dine modtagere bliver mødt med en

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL