E-Business

Jeg er stærkt foruroliget over, hvor mange velmenende sælgere, der flokkes om min indbakke, som vil sælge mig penisforlængelser og Viagra. Der er åbenbart nogle derude, der kender mig bedre end godt er. Man spekulerer i sit stille sind over, om det mon er konen, der har været indiskret. Omvendt er det jo fuldkommen forrygende for en gammel gubbe som mig at kunne handle med (købe) stort set alting, uden at bevæge mig væk fra min behagelige stol.

Tillid er godt (modsat Stalin - kontrol er bedre)

Og I kan godt holde op - uanset hvad konen har røbet, så kunne jeg aldrig drømme om at købe slige tjenesteydelser på nettet. Går det helt galt, ville man jo konsultere sin stedlige læge, som også er en gammel støder og derfor instinktivt ville forstå den prekære situation, man var havnet i. Dette bringer os ind til et meget vigtigt emne: TILLID.

Det rene mel

Forudsætningen for at jeg overhovedet gider handle med dig via din netside er, at jeg har tillid til de produkter, du vil sælge mig og desuden, at jeg har tillid til din netside. At jeg rent faktisk får de produkter, jeg har bestilt - og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL