En formel for online branding

Online-kommunikation kan blive et effektivt værktøj til at skabe strategiske relationer og til at udvikle virksomhedens brand. Det kræver en strategi, der er integreret med forretningsstrategien, og som udstikker nogle klare mål og succeskriterier for de, der redigerer og opdaterer løsningen i det daglige.

Af Lars Sandstrøm

Mange virksomheder arbejder med corporate branding - i eller uden forklædning - men typisk ses web som en steddatter, der er lagt i hænderne på webnørder og teknikere uden indsigt i strategisk kommunikation. I andre virksomheder er tilstanden knap så grel. En ting står imidlertid frem; der er i mange virksomheder behov for en strategi for online branding, der på én gang viser vejen til at udvikle og vedligeholde strategiske relationer og til at skabe et stærkt omdømme og brand.

Udviklingen af en online branding strategi udspringer af en proces, hvor en udvalgt, tværfaglig og tværfunktionel projektgruppe skaber et værktøj, der sikrer, at virksomheden for udbytte af de anstrengelser og ressourcer, der anvendes på webkommunikation. Gruppen skal skabe en onlinebaseret kommunikationsplatform, der understøtter virksomhedens vision og værdier, og som er et væsentligt element i udviklingen af et stærk corporate brand.

En plan for online branding

Processen skal

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL