Brug Google Ads rigtigt og få gode resultater

Den digitale verden udvikler sig næsten fra dag til dag og man kan hurtigt blive lignende en dinosaur, hvis man ikke holder sig opdateret. Google er en selvfølge, når man arbejder med online markedsføring, fordi det er verdens største søgemaskine med 67.000 søgninger i sekundet. Betydningen af synlighed på Google for virksomheder er enorm. Googles evne til at tilpasse deres services til efterspørgslen fra deres brugere og virksomheder gør, at de stadig er verdens største søgemaskine.

Vi har alle hørt at Amazon kommer til Danmark, men hvad kommer det til at betyde for den danske e-handel? Hvis vi kigger på vores tyske naboer, foregår 40% af alt e-handel på Amazon, så der vil selvfølgelig ske en ændring i vores måde at handle online og den måde hvorpå de danske virksomheder skal markedsføres online. Selvom Amazon er kommet til Tyskland, er tyskerne ikke stoppet med at bruge Google.

Det betyder også at selvom f.eks. Amazon kommer til Danmark vil Google Ads uden tvivl stadig være en vigtig trafikkanal for langt de fleste hjemmesider.

Fremtiden for Google Ads og andre PPC-services er rigtig spændende

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL