Enten er du ikke særlig dygtig

Vi ser det konstant i hverdagen: Kassedamer erstattes af self checkout-kasser, støvsugeren finder selv nullermændene i stuen, og fabriksarbejderens håndarbejde er blevet erstattet af en hurtig og smart maskine. Kort før årtusindskiftet var kunstig intelligens et banebrydende fænomen.

Hårde ord måske. Men faktum er, at den virksomhed der ikke kommunikerer - eksisterer ikke og hvis det ikke er kommunikationsafdelingen, der beslutter, hvordan der skal kommunikeres - så er der et eller andet riv rav ruskende galt.

Og så er vi egentlig tilbage ved det første udsagn - for det er jo dit ansvar at kommunikationsafdelingen virker og nyder respekt i organisationen. For det er også klart, at hvis der ikke er respekt omkring kommunikationsafdelingen, så bliver den ikke spurgt til råds i kommunikationsspørgsmål, hverken når det gælder marketing eller nogen anden form for kommunikation.

"Danske direktører forstår ikke værdien af marketing"

Dette er et citat fra bladet "Markedsføring" nr. 12, 2005 og hvis det er sandt, så er det din skyld! (altså hvis du er leder i marketingafdelingen). "Markedsføring" har ladet IFKA fortage en analyse blandt 204 virksomhedsledere og konklusionen er klar: Marketing er en underprioriteret funktion i virksomhedernes hierarki (citat fra "Markedsføring").

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL