Marketingfunktionen under Forandring

Der har gennem de seneste år været talt og skrevet meget om marketingafdelingerne og direktionernes tilfredshed hermed. Det fik mediebureauet Carat til sammen med Handelshøjskolen i København at stille skarpt på marketingfunktionens udvikling. I sommer blev en række erfarne marketingfolk derfor inviteret til at bidrage med deres erfaringer i en workshop - det afslørede en række klare tendenser og trends i den succesfulde marketingfunktion.

Forandringen

På Carat har vi på tætteste hold fulgt marketingfunktionens markante forandring gennem de sidste 10 år. Via kunderne oplever vi dagligt, hvordan forandringerne ude i verden har fået indflydelse på marketingfunktionen i de enkelte virksomheder. Globalisering og decentralisering har sat sine tydelige spor og det billede, som tegner sig, viser et tydeligt skift i marketingfunktionerne. Den succesfulde marketingfunktion gennemfører i dag integrerede kampagner, som er integreret med resten af organisationen og dens bundlinie.
Marketingfunktionen i nye klæder

Forbrugerne og medielandskabet har forandret sig til ukendelighed i de sidste 10 år - Men hvad med marketingfunktionen i virksomhederne - har den ikke også forandret sig i de sidste 10 år? Og hvad er det, der karakteriserer den succesfulde marketingfunktion i dagens Danmark? De sidste 3 år har jeg med Jens Carsten

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL