5 tips til at lave en god Seminar-præsentation

Folk er begyndt at tilmelde sig jeres seminar. Lokalet er booket. I har lagt kræfter i og brugt penge på at markedsføre seminaret. Nu mangler I kun at gøre præsentationerne klar. Hvordan sikrer I, at de sidder lige i skabet. Her er 5 tips, I kan bruge. Du har måske hørt dem før, men så bliver du da lige mindet om dem. God fornøjelse.

Har du set Masterchef eller gør-det-selv madprogrammer i TV? Så ved du, at man kan lave gode retter, blot man behersker nogle få håndværksmæssige færdigheder. Sådan er det også med at udvikle og afholde præsentationer.

Man kan forfine, raffinere og improvisere. Men som i alle andre håndværk kan man faktisk komme langt med the basics, hvis man vel at mærke overholder dem. Her er 5 basics, der vil bringe dig et godt stykke ad vejen.

 

Svar på de spørgsmål, du selv ville stille

Det vigtigste for at fastholde folks interesse, er at tale om noget interessant. Og at gøre det på en måde, så folk kan følge med. Pudsigt nok gælder det, at jo mindre du prøver at imponere, jo bedre bliver din præsentation. Lige som

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL