Mandens psyke

Manglen på mænd i butikkerne afspejler detailhandlens manglende evne og vilje til at imødekomme den måde, hvorpå mænd foretrækker at handle. Ikke nok med det. Både detailhandlen og producenterne mangler indsigt i de psykologiske barrierer, som forhindrer mange mænd i at gå ombord i de nye produktområder. Faktum er nemlig, at mange produkter og butikker i dag, udgør en decideret trussel mod mænds maskulinitet.

I takt med at mænds rolle i samfundet ændrer sig, gør deres forbrug det tilsvarende. Mænds stigende interesse for tøj, personlig pleje og madlavning har skabt et stort indtjeningspotentiale i de fleste af de kategorier, der hidtil har koncentreret sig om kvinden. Stadig er den maskuline forbruger ikke særlig synlig i detailhandlen. Hvor manden i stigende grad opleves alene i køkkenet og sammen med børnene i 'den virkelige verden', er han stadig akkompagneret - og ofte endda kun repræsenteret - af en kvinde i de butikker, hvor udstyret til de nye interesser og pligter skal erhverves.

Interessen for mandens psyke og de faktorer, der har indflydelse på hans lyst til at trække pungen op af lommen, er kommet sent til detailhandlen - der også langt fra benytter sig af den seneste viden på

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL