Få maksimal effekt af at samarbejde med influenter

Man fornemmer med det samme, når man besøger Carla Mickelborg, hvorfor den unge livsstils-blogger, YouTuber og Instagrammer har flere end 200.000 følgere. Hun er venlig, nærværende og samtidig hele tiden opmærksom på, at selv en mandag formiddag er rig på oplevelser, der er værd at dele. Marketcommunity mødte Carla til en snak om, hvordan du som marketingansvarlig i en virksomhed bedst samarbejder med influenter. Hun startede interviewet med at uploade en post om mødet, og 2 kopper kaffe senere var den blevet set flere end 3.000 gange. Så hun kan et eller andet. Hvad det er, var Carla så venlig at dele med os.  

Hvornår og hvordan begyndte du at kommunikere bredt ud?

”Jeg startede med at blogge i 2008, hvor jeg en morgen vågnede op ved siden af en rødhåret fyr og tænkte, hvem er det? Jeg kunne ikke huske noget som helst, og mit liv var i det hele taget lidt underligt. Så jeg tænkte, at det måtte andre da også opleve. Jeg lærte at bruge Wordpress, oprettede en blog gik i gang med at skrive om mit single-liv, og fik nogle følgere. Da jeg efter et stykke

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL