Forbrugertillid – ellers tak!

Forbrugeren er konge, al magt til forbrugeren, vi sætter forbrugeren først. Er det ord, der klinger velkendt? Så er det nok fordi, de bliver sagt rigtig tit. Men hvordan kan det så være, at det også er ord, der ofte klinger meget hult. Måske er det fordi, at virksomheder (ikke din, naturligvis) tænker mere på, hvad der klinger i kassen end på forbrugeren.

Lufthavne og supermarkeder

Lad os bare springe lige ud i det. Jeg ynder at sammenligne forskellige forretninger med hinanden, også forretninger som måske ikke er i samme branche. Tag nu fx min yndlingsaversion: Lufthavne. Hvis lufthavnen var et supermarked, ville det supermarked ikke få nogen lang levetid - og jeg ved godt, at denne sammenligning ikke holder hele vejen, fordi der er nogle sikkerhedsmæssige ting, man er nødt til at tage hensyn til, men prøv alligevel at følge med.

100 mand og én bajer

Du skal være i lufthavnen, to timer før flyet letter, og det er ikke så mærkeligt, for der er altid en monsterkø. Det kan være svært at forstå, siden der er 200 kasser, men man kan kun bruge to af dem. Bruger vi nu supermarked-analogien igen, så ville

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL