Marketingafdelingen - sku' vi ikke splitte det hele ad?

Det er værd at diskutere, om det overhovedet giver mening at bibeholde marketingafdelingen som en samlet afdeling. Der er efterhånden kommet så mange discipliner, der hidrører under marketing, at det kan blive svært for den stakkels marketingchef at overskue det hele. Skulle vi ikke hjælpe ham ved at flytte de enkelte marketingværktøjer over i hænderne på nogen, der har forstand på at bruge dem? Der er jo heller ingen håndværkere, der kan det hele - skal du have lagt rør ind, ringer du jo heller ikke til en tømrer, vel?

Det ser sort ud

Når marketing skal håndtere så forskellige discipliner som reklamefilm, lokale annoncer, direct marketing, internettet, tegnestue, mobil marketing, årsforhandlinger med medierne, sponsorater og alt mulig anden gøgl, ja så kan det give anledning til at overveje, om det er muligt at en person - marketingchefen - er den rette til at være ekspert udi alle disse excesser. Og om én afdeling kan håndtere alt dette.

Men der er lys

Derfor har vi da også de lysende hjerner, der lader deres åsyn skinne over vores fremmeste virksomheder til at hjælpe marketingchefen i sit enfold. De piller ofte ned

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL