LinkedIn annoncering: B2B virksomhedernes hemmelige våben

Mange B2B virksomheder spørger ofte: “Hvorfor skal vi bruge LinkedIn?”

Det skal de, fordi LinkedIn er verdens største sociale netværk for professionelle. Det er en platform, som benyttes til at opbygge strategiske relationer og netværk og til at holde sig opdateret på den professionelle front. Og så kan det anvendes til at generere salgskvalificerede leads – undersøgelser viser, at 80% af B2B leads genereret fra sociale medier, kommer fra LinkedIn.

Når det kommer til at målrette personer i et professionelt øjemed, har LinkedIn et unikt og uovertruffent datasæt. Alene i Danmark er der 2.4 mio. brugere og 630 mio. på verdensplan.

Desuden har de effektive segmenterings- og målretningsmuligheder, som gør annoncering på platformen uhyre effektiv for B2B virksomheder.

Samtidig optimerer og udruller LinkedIn løbende nye værktøjer, som forbedrer annonceringen. Senest har de tilføjet nye målretningsfunktioner som f.eks. interessebaseret målretning og lookalike audience.

3 must-win battles på LinkedIn (+2 værdifulde leadgenereringshacks)

Potentialet for LinkedIn annoncering er enormt, og anvender du LinkedIn annoncering strategisk, har du rig mulighed for generere relevante kvalitetsleads. Der er især 3 funktioner, som er vigtige at have fokus på.

 

Retargeting

Retargeting betyder, at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL